Bekkenfysiotherapie en manuele therapie in regio Emmeloord

De fysiotherapeut voor Emmeloord en omstreken

Heeft u last van lichamelijke ongemakken waar u niet zomaar vanaf komt? Dan is het goed omcontact op te nemen met een ervaren, professionele fysiotherapeut. Bij Fysiotherapie Van Putten kunt u terecht voor meerdere vormen van fysiotherapie, waaronder manuele therapie en bekkenfysiotherapie, maar ook psychosomatische fysiotherapie en sportfysiotherapie. U vindt onze praktijk in de buurt van Emmeloord. Wij hebben klanten vanuit de gehele Noordoostpolder en staan altijd klaar omnieuwe klanten te verwelkomen. Wij hebben geen wachtlijst en kunnen dan ook op korte termijn een afspraak met u maken.

Manuele therapie voor Emmeloord

Wij bieden in onze praktijk meerdere vormen van fysiotherapie aan, waaronder ook manuele therapie. Hierbij zorgen wij ervoor dat gewrichten beter gaan functioneren en besteden we ook aandacht aan de lichaamshouding en manier van bewegen. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van de wervelkolom en de gewrichten. Deze vormvan therapie is bijzonder ef ectief en leidt over het algemeen al bij de eerste sessie tot vermindering van lichaamsklachten bij onze patienten. U manueel laten behandelen heeft onder andere een positief ef ect bij hoofd- en nekpijn, schouderklachten, lage en hoge rugklachten, heupklachten en duizeligheid bij het bewegen van de nek.

Bekkenfysiotherapie voor Emmeloord

Bekkenfysiotherapie is ook een belangrijk onderdeel van de diensten die wij aanbieden. Dit is een vormvan fysiotherapie die zich geheel richt op het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Als u namelijk last heeft van spieren in dit gebied die niet goed functioneren, dan kan dit voor grote problemen zorgen. Deze kunnen bijvoorbeeld ook ontstaan aan de blaas, baarmoeder en endeldarm. Een goede behandeling is dan ook onmisbaar. Wilt u meer weten over deze of andere vormen van therapie of hier bij ons een afspraak voor maken? Neemt u hier dan gewoon even contact over op met ons.