Fysiofit

U kunt bij ons ook terecht voor FysioFit. Ontdek hoe u resultaat kan boeken gebaseerd op functionele training. Hoe u uw uithoudingsvermogen, coördinatie, evenwicht, flexibiliteit en souplesse verbetert. Het is dus ideaal voor iedereen die zijn lichaamsfuncties wil ontwikkelen of onderhouden, en de resultaten daarvan wil terug zien in het dagelijks bewegen.

Voor wie?

Voor iedereen die graag op een gezonde, plezierige en verantwoorde wijze onder begeleiding wil bewegen of trainen. Bewegen is belangrijk voor iedereen en voor elke leeftijd. Het bevordert uw gezondheid en welbevinden. U voelt zich daardoor fitter en actiever en bent beter in staat de activiteiten te doen die u graag wilt doen, of wilt blijven doen.

Hoe werkt FysioFit?

Bij deelname aan FysioFit wordt eerst een intake afgenomen waarin wensen, doelen en mogelijkheden worden besproken. Tevens kijken wij naar uw gezondheid en houden wij rekening met eventuele aandoeningen, medicijngebruik en operaties. Naar aanleiding van de intake stellen wij een persoonlijk trainingsschema op en gaan we samen aan de slag.
Na de afgesproken trainingsperiode evalueren we het resultaat en stellen we een vervolgplan op. Dat kan betekenen dat u vanaf nu zelfstandig verder gaat.

Fysiofit valt niet onder de fysiotherapie.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut!
www.bedrijfsfitnessnederland.nl