Fysiotherapie van Putten: mogelijkheden & voordelen

Bent u op zoek naar een fysiotherapie, uitgevoerd door een ervaren en professionele fysiotherapeut in de omgeving van Ens? Heeft u bijvoorbeeld last van verkrampte armen, RSI of zijn er complicaties ontstaan (zoals bekkeninstabiliteit) tijdens uw zwangerschap die bekkenfysiotherapie noodzakelijk maken? Dan is het slim om te kiezen voor een ervaren en betrouwbare fysiotherapeut, die jouw belang en gezondheid centraal stelt. Wij van Fysiotherapie Van Putten staan dan voor u klaar om maatwerk te leveren en te helpen om uw klachten op te lossen.

Soorten fysiotherapie in Ens

In onze praktijk kun je terecht voor uiteenlopende soorten fysiotherapie. Een van de specialisaties waarvoor u bij ons terecht kunt, is bekkenfysiotherapie. Uniek is ook ons specialisme om personen die in een revalidatie zitten nadat ze corona hebben gehad, via eigentijdse fysiotherapie weer op krachten te helpen. Het mooie van onze corona-behandelmethode, met maximaal 50 behandelingen, is dat deze vanuit de basisverzekering worden vergoed. Naast deze vormen van fysiotherapie kun je in onze praktijk terecht voor alle bekende vormen van fysiotherapie, zoals haptonomie, psychosomatische fysiotherapie, dry needling en soortgelijke behandelingen. Ook sporters met blessures geven wij speciale sportfysiotherapie. Wij onderzoeken bij elk probleem met spieren, gewrichten en zenuwen een passende oplossing en geven een behandeling op maat.

Enkele voordelen van onze praktijk

Omdat wij meerdere algemene fysiotherapeuten én specialisten in onze praktijk hebben - op het gebied van bekkenfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie en manuele fysiotherapie -, kunnen wij maatwerk leveren om u te helpen van uw klachten af te te komen. Naast deze voordelen, wordt onze menselijke en persoonlijke benadering door onze cliënten gewaardeerd. Onze fysiotherapeuten kijken niet alleen naar uw klachten en de daarbij horende oplossingen, maar vinden ook de mens erachter belangrijk. Ten slotte is het fijne dat u bij ons, als u een aanvullende verzekering heeft, uw behandeling geheel of gedeeltelijk vanuit de zorgverzekering vergoed kunt krijgen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.